• Gastenkamer
  • Gastenkamer

Welkom in de gastvrije en gezellige kamers ingedeeld met 3 korenaren, la Fleur des Champs in Mettet. Met het gezin of met z'n tweeën is geluk gegarandeerd.

Ontdek de 2 kamers, Bleuet en Reines des Près, die plaats bieden aan maximaal 5 personen. De kamer hebben veel licht en zijn aangenaam om in te verblijven. Ze hebben een eigen badkamer.

De voordelen van La Fleur des Champs

  • Terras, tuin en zithoek met TV
  • Ontbijt met streekproducten inbegrepen
  • WiFi
  • Labels Fiets Welkom en Bébé Tendresse
  • Gemakkelijk parkeren en garage voor motorfietsen.

Wat te doen in de omgeving van je gastenkamer?

De eigenaars geven je meer uitleg over de mogelijke activiteiten in de streek zoals:

Een warm onthaal, een rustige kamer, een lokaal ontbijt...

COVID-19 : Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden tot 18 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Aantal personen : van 2 tot 6 personen

Aantal kamers : 2

Bleuet

Type kamer : Tweepersoonskamer

Aantal personen : van 2 tot 3 personen

Aantal kamers : 1

Deze kamer beschikt over een tweepersoonsbed of twinbedden. Ook beschikbaar: extra bed, babybed en beddengoed. Privébadkamer met douche, wastafel en toilet.

Reine des Près

Type kamer : Tweepersoonskamer

Aantal personen : van 2 tot 3 personen

Aantal kamers : 1

Deze kamer beschikt over 2 twinbedden. Ook beschikbaar: extra bed, babybed en beddengoed beschikbaar. Privébadkamer (bad, douche, wastafel en toilet).

Gesproken talen

Engels - Frans - Italiaans - Nederlands

Diensten

Babysitting - Fietsverhuur - Ontbijt

Activiteiten

Fietsen

Voorzieningen

Voorzieningen voor kinderen (materiaal en/of spelen - Garage - Tuin - Babymateriaal - Niet-roker - Parking tweewielers - Parking - Privé-sanitair - Televisie - Afgesloten terrein - Terras - Wifi

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden