• Gastenkamer
  • Gastenkamer

In het hart van de Ardennen ligt deze oude boerderij, omgebouwd tot een klein paradijs, te midden van velden en weiden in een streek die bekend staat om zijn heerlijke vleeswaren, vlakbij het historische en legendarische stadje La Roche.

La Niouche is een familiehuis met 2 gastenkamers gelegen op de tweede verdieping van het huis.

Beschrijving van de kamers

De kamer Tourmaline heeft een tweepersoonsbed en een eenpersoonsbed, en de kamer Vert de Gris heeft een tweepersoonsbed en twee eenpersoonsbedden.

De kamers zijn voorzien van centrale verwarming, een eigen badkamer met douche, toilet en wastafel.

Gasten ontbijten in een eetkamer op de begane grond. Een grote woonkamer met een open haard zal je avonden opvrolijken. De table d'hôtes-formule is beschikbaar op aanvraag.

Ligging van La Niouche

Het huis ligt midden in de natuur, velden en lange groene vlakten in de buurt:

La Niouche is een ideale plek voor een weekendje weg van alle drukte!

COVID : Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener. Het Covid Safe Ticket is verplicht.  Reisadvies

Voor winteractiviteiten en –sporten : neem voor je vertrek contact op met het Huis voor Toerisme dat het dichtste bij je bestemming ligt. De Huizen voor Toerisme van Luxemburg en de Oostkantons kunnen je informatie geven over de openingsdata van de skipistes. Als je van plan bent om naar de Hoge Venen te gaan, houd er dan rekening mee dat het aantal bezoekers beperkt is. Voor meer informatie kan je contact opnemen met het Huis voor Toerisme van de Hoge Venen.

De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Aantal personen : van 2 tot 6 personen

Aantal kamers : 2

GASTENKAMER "TOURMALINE" - LA ROCHE - 3 P.

Aantal personen : van 2 tot 3 personen

Aantal kamers : 1

GASTENKAMER "VERT DE GRIS" - LA ROCHE - 2/4 P.

Type kamer : Suite

Aantal personen : van 2 tot 4 personen

Aantal kamers : 1

Gesproken talen

Duits - Engels - Frans - Nederlands

Diensten

Ontbijt - Gastentafel

Voorzieningen

Barbecue - Open haard of houtkachel - Garage - Tuin - Spellen - Babymateriaal - Niet-roker - Parking - Afgesloten terrein - Terras - WiFi

Dieren

Huisdieren toegelaten

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden