• Gastenkamer
  • Gastenkamer op de boerderij

L'Etalon Noir heeft 2 gastenkamers op de boerderij gelegen in de buurt van Dinant, in een rustig dorp rijk aan wandelingen.

Beschrijving van het huis
Het heeft:

  • 1 tweepersoonskamer
  • 1 vierpersoonskamer
  • Mountainbike beschikbaar
  • Een woonkamer en eetkamer beschikbaar voor de gasten
  • een petanque- en minivoetbalterrein

Ligging huis

Deze prachtige boerderij ligt in de buurt van Dinant, een van de mooiste streken van Wallonië.

Een verblijf in een prachtige stenen boerderij!

COVID-19 : Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden tot 18 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Aantal personen : 7 personen

Aantal kamers : 1

GASTENKAMER OP DE BOERDERIJ "A L'ETALON NOIR" N°1 - AWAGNE - 3 P.

Type kamer : Tweepersoonskamer

Aantal personen : van 1 tot 2 personen

Aantal kamers : 1

"A L'ETALON NOIR"Op 50 min. van Brussel en 7 km van de E411, stenen hoeve, in een dorpje aan de rand van grote bossen.Veeboerderij (runderen en paarden). Ezeltochtjes voor kinderen. Onthaal van paarden. Mountainbike. 4 'GR'-padden. 2 gastenk. ter plaatse bij de kerk, 1 landelijk verblijf op 50 m. Ter beschikking van de gasten: salon (TV, OH), eetk. (magnetron, koelkast). Centr. verwarm. Mini-foot, Ping-pong. Petanque. Internet.CHF Nr. 1 - (1x2 p., 1x1 p., douche, WC).
Verblijfsbelasting, extra bed, kinderbed, gastentafel, degressieve prijzen...: raadpleeg de eigenaar

GASTENKAMER OP DE BOERDERIJ "A L'ETALON NOIR" N°2 - AWAGNE - 4 P.

Type kamer : Junior Suite

Aantal personen : van 2 tot 4 personen

Aantal kamers : 1

"A L'ETALON NOIR"Op 50 min. van Brussel en 7 km van de E411, stenen hoeve, in een dorpje aan de rand van grote bossen.Veeboerderij (runderen en paarden). Ezeltochtjes voor kinderen. Onthaal van paarden. Mountainbike. 4 'GR'-padden. 2 gastenk. ter plaatse bij de kerk, 1 landelijk verblijf op 50 m. Ter beschikking van de gasten: salon (TV, OH), eetk. (magnetron, koelkast). Centr. verwarm. Mini-foot, Ping-pong. Petanque. Internet.CHF Nr. 2 - (1x2 p., 2x1 p., douche, WC).

Gesproken talen

Frans - Nederlands

Voorzieningen

Barbecue - Open haard - Garage - Tuin - Wasmachine - Parking - Paardenstalling - Privé-sanitair - Droger - Televisie - Afgesloten terrein - Terras - Wifi

Dieren

Huisdieren niet toegelaten

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden