• Gastenkamer
  • Gastenkamer

Le Caravanserail ligt in Xhoris, tussen Aywaille en Hamoir in een rustige omgeving. De gastenkamer is ondergebracht in een stenen huis uit 1762.

Beschrijving

De kamer beschikt over een queensize bed en is uitgerust met een eigen badkamer met douche, een kitchenette en een kast. 

's Ochtends kun je komen ontbijten in de gemeenschappelijke ruimtes van het huis, of je kunt het ontbijt in je kamer krijgen.

Het huis beschikt over een parking, een tuin met verschillende boomgaarden en een zonnig terras.

Ligging van het huis

Xhoris is een dorpje in een van de meest bekende toeristische streken van Wallonië.

Geniet van de frisse buitenlucht midden in de natuur!

COVID-19 : Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden tot 18 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Aantal personen : van 1 tot 2 personen

Aantal kamers : 1

Gastenkamer "Le Caravansérail" in Ferrières, 2 p.

Aantal personen : 2 personen

Aantal kamers : 1

Gesproken talen

Engels - Frans - Nederlands

Diensten

Ontbijt

Voorzieningen

Toegankelijkheid PBS (zelfverklaard) - Tuin - Spellen - Niet-roker - Parking - Speeltuin - Gemeenschappelijk sanitair - Terras - Wifi

Dieren

Huisdieren toegelaten

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden