• Gastenkamer
  • Gastenkamer

Een resoluut originele gastenkamer verwelkomt je in het kleine dorpje Sart-d'Avril, op een steenworp afstand van Namen... Het is de roulotte de Nanou.

Wil je een natuurlijk en ongewoon uitje? Boek een verblijf in deze charmante woonwagen gelegen in een landelijke omgeving en omgeven door bossen. Met een capaciteit van 2 personen (en 1 kind), biedt hij:

  • 1 tweepersoonskamer met extra bed voor kinderen op aanvraag
  • 1 badkamer
  • 1 goed uitgeruste kitchenette
  • 1 privé-terras

Ideeën en tips

De eigenaar stelt fietsen, een badmintonset, petanqueballen, enz ter beschikking.

Dan is het aan jou om te kiezen uit een breed scala aan activiteiten en ontdekkingen. Je kunt beginnen met een en een bezoek aan de majestueuze Citadel, op ongeveer 15 minuten rijden. Nog dichterbij, opent het Kasteel van Fernelmont zijn deuren op zondag (van de eerste zondag in mei tot eind oktober) voor een rondleiding.

COVID : Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener. Het Covid Safe Ticket is verplicht.  Reisadvies

Voor winteractiviteiten en –sporten : neem voor je vertrek contact op met het Huis voor Toerisme dat het dichtste bij je bestemming ligt. De Huizen voor Toerisme van Luxemburg en de Oostkantons kunnen je informatie geven over de openingsdata van de skipistes. Als je van plan bent om naar de Hoge Venen te gaan, houd er dan rekening mee dat het aantal bezoekers beperkt is. Voor meer informatie kan je contact opnemen met het Huis voor Toerisme van de Hoge Venen.

De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Aantal personen : van 1 tot 2 personen

Aantal kamers : 1

Gesproken talen

Frans

Voorzieningen

Niet-roker

Dieren

Huisdieren toegelaten

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2022
Downloaden