• Gastenkamer
  • Gastenkamer

De kamer La Camarine biedt je een rustige plek in de Ardennen op de hoogtes van Verviers, vlak bij de Hoge Venen en het Land van Herve.

Beschrijving van La Camarine

De kamer geeft uit op de tuin en het terras en beschikt over een eigen badkamer. Het ontbijt is inbegrepen en bestaat uit streekproducten.

Ligging van het pension

Verviers ligt in de provincie Luik, waar je kan genieten van mooie musea en prachtige wandelingen.

Het Land van Herve zal geen geheimen meer voor je hebben na een kort verblijf in La Camarine!

COVID : Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener. Het Covid Safe Ticket is verplicht.  Reisadvies

Voor winteractiviteiten en –sporten : neem voor je vertrek contact op met het Huis voor Toerisme dat het dichtste bij je bestemming ligt. De Huizen voor Toerisme van Luxemburg en de Oostkantons kunnen je informatie geven over de openingsdata van de skipistes. Als je van plan bent om naar de Hoge Venen te gaan, houd er dan rekening mee dat het aantal bezoekers beperkt is. Voor meer informatie kan je contact opnemen met het Huis voor Toerisme van de Hoge Venen.

De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Aantal personen : van 1 tot 2 personen

Aantal kamers : 1

Tweepersoonskamer

Type kamer : Tweepersoonskamer

Aantal personen : van 1 tot 2 personen

Gesproken talen

Duits - Engels - Frans - Nederlands

Voorzieningen

Tuin - Niet-roker - Parking

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2022
Downloaden