• Gastenkamer
  • Gastenkamer

Au Crapaud Charmant is een prachtige gastenkamer met 3 korenaren voor 4 personen in Labuissière, een dorpje bij Merbes-le-Château. Het huis aan de rivier nodigt uit tot rust midden in de natuur.

Beschrijving van de gastenkamer

  • slaapkamer met dubbelbed
  • slaapkamer met 2 enkele bedden
  • bureau
  • badkamer met inloopdouche en gescheiden wc
  • babybed ter beschikking
  • gratis wifi

Midden in de natuur van de Haute-Sambre

De streek Haute-Sambre biedt gevarieerde landschappen waar je kan wandelen of fietsen, maar je kunt ook plaatsen en monumenten bezoeken zoals:

Kom naar Au Crapaud Charmant en ontdek de mooie streek van de Haute-Sambre en het prachtige natuurreservaat Natagora! Een wonderlijk ontspanningsmoment om te wandelen of te fietsen en de oevers van de rivier te ontdekken!

COVID : Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener. Het Covid Safe Ticket is verplicht.  Reisadvies

Voor winteractiviteiten en –sporten : neem voor je vertrek contact op met het Huis voor Toerisme dat het dichtste bij je bestemming ligt. De Huizen voor Toerisme van Luxemburg en de Oostkantons kunnen je informatie geven over de openingsdata van de skipistes. Als je van plan bent om naar de Hoge Venen te gaan, houd er dan rekening mee dat het aantal bezoekers beperkt is. Voor meer informatie kan je contact opnemen met het Huis voor Toerisme van de Hoge Venen.

De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Aantal personen : van 2 tot 4 personen

Aantal kamers : 2

Kamer met tweepersoonsbed

Type kamer : Tweepersoonskamer

Aantal personen : van 2 tot 2 personen

Aantal kamers : 1

Kamer met twee eenpersoonsbedden

Type kamer : Tweepersoonskamer

Aantal personen : van 2 tot 2 personen

Aantal kamers : 1

Diensten

Kredietkaarten aanvaard - Ontbijt

Voorzieningen

Barbecue - Tuin - Babymateriaal - Parking tweewielers - Parking - Terras - WiFi

Dieren

Huisdieren niet toegelaten

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2022
Downloaden