• Gastenkamer
  • Gastenkamer

Aan de rand van het dorp Soy, bij Erezée in de provincie Luxemburg, in het hart van de Ardennen, verblijf je in een van de twee gastenkamers Au Bord de la Source.

Uitgerust met alle moderne comfort, heeft het huis een romantische landelijke stijl behouden die rust uitstraalt. Het gebouw met zijn dikke stenen muren, daterend uit de vorige eeuw, kijkt uit over de vallei van de Aisne.

De gastenkamers

  • Marie-Antoinette: romantische slaapkamer op de 2e verdieping met boxspring tweepersoonsbed, kleine woonkamer met televisie en bank, grote badkamer met garderobe, minibar, wastafel, Italiaanse douche en aparte wc.
  • Suite Louis-Philippe: suite gelegen op de 1e verdieping met dubbel boxspringbed, garderobe en minibar, woonkamer met televisie en slaapbank, grote badkamer met wastafel, Italiaanse douche en toilet.

Activiteiten en bezienswaardigheden in de buurt van Soy

Soy is gelegen tussen Durbuy en La Roche-en-Ardenne enerzijds en Hotton en Erezée anderzijds. Het is een prachtige regio, met een mix van natuur, cultuur en vele attracties, zoals :

Ontdek op dezelfde site ook dit buitengewone verblijf: de #link [node|37865|woonwagen van Annabelle]!

COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Aantal personen : van 1 tot 6 personen

Aantal kamers : 2

En-suite kamer Louis-Philippe

Type kamer : Suite

Aantal personen : van 2 tot 4 personen

Aantal kamers : 1

Suite gelegen op de 1e verdieping met tweepersoons boxspring bed, kledingkast en minibar, woonkamer met televisie en slaapbank, grote badkamer met wastafel, Italiaanse douche en toilet.

Romantische kamer Marie-Antoinette

Type kamer : Tweepersoonskamer

Aantal personen : van 1 tot 3 personen

Aantal kamers : 1

Romantische kamer gelegen op de 2e verdieping met dubbel boxspring bed, kleine woonkamer met televisie en bank, grote badkamer met garderobe, minibar, wastafel, italiaanse douche en aparte wc.

Gesproken talen

Engels - Frans - Nederlands

Diensten

Lunchpakket - Ontbijt

Voorzieningen

Bar - Barbecue - Voorzieningen voor kinderen (materiaal en/of spelen - Open haard - Tuin - Spellen - Winkel/boetiek - Niet-roker - Parking tweewielers - Parking - Speeltuin - Privé-sanitair - Televisie - Terras - Wifi

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden