• Gastenkamer
  • Gastenkamer

76tour beschikt over 2 gastenkamers, een suite en een eenpersoonskamer in hartje Charleroi. Laat je verrassen door de charme van de Art Décostijl van het huis en geniet van de goede bereikbaarheid van bezienswaardigheden in de stad, het station en de luchthaven. 

Het is comfortabel en rustig en je hebt toegang tot een tuintje.

Tegenover de toren

76tour dankt zijn naam aan de grote toren, het hoofdbureau van de politie van Charleroi, die zich tegenover de gastenkamer bevindt. De 2 kamers geven uit op de tuin en een terras en delen een badkamer.

Gemakkelijk bereikbaar

  • enkele minuten wandelen van het metrostation, 20 minuten van het station
  • er is een regelmatige pendeldienst van het station naar de luchthaven Brussels South
  • (betalende) parking in de buurt

Wat kun je doen in de omgeving van 76tour?

Geniet van zo veel mogelijk culturele activiteiten en bezoeken in Charleroi zoals:

Een verblijf midden in de industriestad Charleroi!

COVID : Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener. Het Covid Safe Ticket is verplicht.  Reisadvies

Voor winteractiviteiten en –sporten : neem voor je vertrek contact op met het Huis voor Toerisme dat het dichtste bij je bestemming ligt. De Huizen voor Toerisme van Luxemburg en de Oostkantons kunnen je informatie geven over de openingsdata van de skipistes. Als je van plan bent om naar de Hoge Venen te gaan, houd er dan rekening mee dat het aantal bezoekers beperkt is. Voor meer informatie kan je contact opnemen met het Huis voor Toerisme van de Hoge Venen.

De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Aantal personen : van 2 tot 3 personen

Aantal kamers : 2

Grote Kamer

Type kamer : Tweepersoonskamer

Aantal personen : van 1 tot 2 personen

Aantal kamers : 1

De eerste kamer is bemeubeld met een 2-persoonsbed, nachtkastjes ernaast en een kleerkast. Een crapaud en een bureau vervolledigen de berken- en onderhouten kamer.

Kleine Kamer

Type kamer : Eenpersoonskamer

Aantal personen : 1 personen

Aantal kamers : 1

De kleine gele kamer heeft een populierlambrisering. Je kunt er uitrusten dankzij het eenpersoonsbed, de extra tafel en de zetel.

Gesproken talen

Engels - Frans

Voorzieningen

Tuin - Niet-roker - Terras - WiFi

Dieren

Huisdieren niet toegelaten

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden