pdf

Frührocken ! | Rock'n Roll-zondagen in Eupen

  • Concert
Evenement gepland voor de maand november 2020
De data en het programma kunnen wijzigen.

De Frührocken nodigt je uit om je zondag te beginnen in een sfeer van Rock, Blues, Boogies en Rockabilly. 4 zondagochtenden per jaar.

Rock'n Rolling in de ochtend

Sinds 2014 organiseert het Cultureel Comité van Eupen elk jaar de Frührocken 4 zondagochtenden in de foyer van het Junglingshauscentrum. Groepen uit de Rock(abilly), Blues en Boogies scene worden uitgenodigd om je wakker te maken met muziek.

Een programma dat beweegt

Het podium van de foyer heeft al groepen verwelkomd zoals The Last Row, The Bully Boys, Doghouse Sam & His Magnatones, TMT - Garage Boogie, The BluesBones, Boogie Beasts en Country Cooking. In mei zijn het The Goon Mat & Lord Benardo die je wakker maken. De hypnotiserende groove van GOON MAT doet Junior Kimbrough denken aan Junior Kimbrough, waardoor LORD BENARDO zijn geest verliest en de harmonica op een krankzinnige manier speelt. Dit duo geeft niet zomaar een concert..... Hij heeft zoveel energie dat hij de boel in vuur en vlam zet zodra de eerste akkoorden worden gespeeld.

In september mag je het vroege ochtendconcert van Calling Out The Dogs niet missen. In november zijn The BluesBones aan de beurt.

Begin je zondagochtend goed! 

Openingstijden

Evenement gepland voor de maand november 2020
De data en het programma kunnen wijzigen.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de organisatoren van het evenement dat je interesseert.