• Attracties
  • Producent

Kom deze jonge artisanale kaasmakerij in de provincie Namen ontdekken. Proef van de kazen die ter plaatse geproduceerd worden.

In deze zeer jonge en kleine ambachtelijke kaasmakerij, geopend in 2015, vind je producten die uitsluitend met melk uit de regio zijn gemaakt.

Alle kazen worden ter plaatse gemaakt door Isabelle en Jose, echte vakmensen, zoals de natuurkaas Tome, de bloemige Macu om te barbecueën, de verse kazen op smaak gebracht met verschillende kruiden of zelfs de pudding.

La Fromagerie de la Semois, een leuk adresje voor kaasliefhebbers!

COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Diensten

Verkooppunt - Proeverij - Bezoek aan de infrastructuur

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden