• Attracties
  • Producent

Kom deze jonge artisanale kaasmakerij in de provincie Namen ontdekken. Proef van de kazen die ter plaatse geproduceerd worden.

In deze zeer jonge en kleine ambachtelijke kaasmakerij, geopend in 2015, vind je producten die uitsluitend met melk uit de regio zijn gemaakt.

Alle kazen worden ter plaatse gemaakt door Isabelle en Jose, echte vakmensen, zoals de natuurkaas Tome, de bloemige Macu om te barbecueën, de verse kazen op smaak gebracht met verschillende kruiden of zelfs de pudding.

La Fromagerie de la Semois, een leuk adresje voor kaasliefhebbers!

Contact

Place Paul Dubois 201,5550Vresse-sur-Semois
COVID-19: Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden van 27 januari tot 1 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.

Gesproken talen

Frans

Diensten

Verkooppunt - Proeverij - Bezoek aan de infrastructuur

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden