• Attracties
  • Producent

Kom deze jonge artisanale kaasmakerij in de provincie Namen ontdekken. Proef van de kazen die ter plaatse geproduceerd worden.

In deze zeer jonge en kleine ambachtelijke kaasmakerij, geopend in 2015, vind je producten die uitsluitend met melk uit de regio zijn gemaakt.

Alle kazen worden ter plaatse gemaakt door Isabelle en Jose, echte vakmensen, zoals de natuurkaas Tome, de bloemige Macu om te barbecueën, de verse kazen op smaak gebracht met verschillende kruiden of zelfs de pudding.

La Fromagerie de la Semois, een leuk adresje voor kaasliefhebbers!

Place Paul Dubois 201,5550Vresse-sur-Semois
COVID-19: de meeste toeristische attracties, musea en toeristische infokantoren zijn nu gesloten in Wallonië. Ondanks alle voorzorgsmaatregelen die genomen zijn om u zo goed mogelijk op de hoogte te houden, doet u er goed aan om contact op te nemen met de dienstverlener of zijn website te raadplegen om de recentste informatie over bezoeken en boekingen te krijgen. Infos
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.

Gesproken talen

Frans

Diensten

Verkooppunt - Proeverij - Bezoek aan de infrastructuur

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2020
Downloaden