pdf

Francofolies de Spa | Franstalige artiesten in de kijker

  • Festival
Evenement gepland voor de maand juli 2021
De data en het programma kunnen wijzigen.

Tal van podia verwelkomen de Franstalige artiesten van internationale allure voor onvergetelijke concerten. In Spa in het kader van de Francofolies.

De Francofolies in Spa is ondertussen een ancien onder de Belgische zomerfestivals. Deze nieuwe editie stelt Franstalige Belgische en internationale artiesten voor.

Meer dan een festival

Het festival van de "Parel van de Ardennen" onderscheidt zich ecologisch door de aankoop van groene elektriciteit, een shuttleservice die je van het ene podium naar het andere brengt, de aanzetting tot het verzamelen van bekers via sorteerpunten en recyclageparken, verbod op het verdelen van flyers en het gebruik van herbruikbare bekers.

Francofolies staat synoniem voor feestvieren. En wie feest zegt, zegt natuurlijk feest voor iedereen. Daarom stellen de organisatoren alles in het werk om festivalgangers met beperkte mobiliteit of met een handicap te verwelkomen. 

Francofolies is meer dan een festival. Kom er de sfeer eens opsnuiven!

Openingstijden

Evenement gepland voor de maand juli 2021
De data en het programma kunnen wijzigen.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de organisatoren van het evenement dat je interesseert.