• Sport & Ontspanning
  • Sport
  • Luchtsport/Aerodroom
  • Avonturensport

Ga de lucht in met FlyXperience en geniet van een paramotorvlucht in Andenne in de provincie Namen. 

Meer dan 30 jaar ervaring

De paramotor is de beste oplossing op de markt als je wil vliegen. Je geniet van een unieke ervaring in een onvergelijkbare sfeer dankzij ervaren instructeurs.

Je piloot leidt je rond in de regio en leert je enkele basis vliegvaardigheden. Kies tussen een vlucht van 15, 30 of 60 minuten en vlieg over de prachtige landschappen van Wallonië.

Jong of oud, sensatiezoekers of mensen die houden van een rustige vlucht, mensen met beperkte mobiliteit, er zijn GEEN grenzen.

Dus pak je camera en vlieg als een vogel dankzij FlyXperience!
 

COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.
Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden