• Sport & Ontspanning
  • Sport
  • Luchtsport/Aerodroom
  • Avonturensport

Ga de lucht in met FlyXperience en geniet van een paramotorvlucht in Andenne in de provincie Namen. 

Meer dan 30 jaar ervaring

De paramotor is de beste oplossing op de markt als je wil vliegen. Je geniet van een unieke ervaring in een onvergelijkbare sfeer dankzij ervaren instructeurs.

Je piloot leidt je rond in de regio en leert je enkele basis vliegvaardigheden. Kies tussen een vlucht van 15, 30 of 60 minuten en vlieg over de prachtige landschappen van Wallonië.

Jong of oud, sensatiezoekers of mensen die houden van een rustige vlucht, mensen met beperkte mobiliteit, er zijn GEEN grenzen.

Dus pak je camera en vlieg als een vogel dankzij FlyXperience!
 

Contact

Place Félix Moinil 332,5300Andenne
COVID-19 : de meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea kunnen echter heropenen vanaf 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reservaties. Meer informatie.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.

Gesproken talen

Frans

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden