• Sport & Ontspanning
  • Wandelingen
  • Wandeling/wandeltocht
  • Mountainbike
  • Citybike/Stadsfiets

Van het station van Luik-Guillemins naar de prachtige Ourthevallei laat deze tocht je genieten van de schoonheid van de stad en het geluk op het platteland.

Deze RAVeL neemt je mee van de Vurige stede tot aan de voet van rotsmassieven, langs oude steengroeven en in het hart van de Ardeense natuur. De troef van deze tocht? Ze is toegankelijk voor iedereen, dankzij het veilige en vlakke parcours.

Bezienswaardigheden

Verstedelijkte en heuvelachtige landschappen kunnen niet ontbreken! 

Als gevolg van de overstromingen die Wallonië en de Ardennen hebben getroffen, zijn sommige bezoeklocaties en regio’s tijdelijk onbereikbaar. Neem vooraf aan je reis contact op met de organisatie of VVV. Dat kan telefonisch of via social media. Sommige organisaties kunnen namelijk onbereikbaar zijn. De sector doet er alles aan je zo snel mogelijk weer te kunnen verwelkomen. We danken je voor je begrip. Reisadvies.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.
Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden