• Sport & Ontspanning
  • Wandelingen
  • Fietstocht
  • Mountainbiketocht
  • Wandeling/wandeltocht

Start deze route van het station van Luik-Guillemins, een prachtig monument ontworpen door Santiago Calatrava. Vanuit het stadscentrum ga je daarna naar de charmante Ourthevallei waar de groene natuur en de zuurstof op je wacht!

Deze route kan je te voet, per fiets of mountainbike doen.

Deze RAVeL neemt je mee door de Cité ardente, van de samenvloeiing met de Maas, tot aan de voet van rotsmassieven, langs oude steengroeven en in het hart van de Ardense natuur.

Van de Maas naar de Ardennen

Na een paar minuten langs de rivier ga je de Ourthevallei in. Open je longen en adem diep in op het idyllische, veilige en vlakke parcours van de RAVeL van de Ourthe. De getekende landschappen rond de rivier vormen een bron van permanent plezier.

Bezienswaardigheden langs het parcours

Bezoekers met speciale behoeften

Deze route biedt faciliteiten en/of activiteiten met een officiële Access-i certificering. Raadpleeg de gedetailleerde fiche, je vindt er alle informatie die je nodig hebt om je bezoek te organiseren.

In Wallonië zijn er heel wat activiteiten en plaatsen met het officiële Acces-i-certificaat.
Parking du parc de la Boverie,4000Liège
COVID-19: de meeste toeristische attracties, musea en toeristische infokantoren zijn nu gesloten in Wallonië. Ondanks alle voorzorgsmaatregelen die genomen zijn om u zo goed mogelijk op de hoogte te houden, doet u er goed aan om contact op te nemen met de dienstverlener of zijn website te raadplegen om de recentste informatie over bezoeken en boekingen te krijgen. Infos
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.

Lengte

Maximumafstand : 15 Km

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2020
Downloaden