• Festival

 

Scène sur Sambre is er dit jaar terug voor 3 dagen muziek in een magisch kader in Thuin. Volgende editie het laatste weekend van de zomervakantie.

 

 

Ontdek een drijvend podium op de Samber en, op de achtergrond, de prachtige Abdij van Aulne en de rotsen van haar prachtige vallei. Je zult Belgische en internationale kunstenaars kunnen ontmoeten.

Programma 2021 komt eraan

Bezoekers met specifieke behoeften

 

Het festival zal voor de eerste keer toegankelijk zijn voor personen met beperkte mobiliteit, slechtzienden en slechthorenden.

Deze attractie biedt faciliteiten met een officiële Access-i certificering. Raadpleeg de gedetailleerde pagina, je vindt er alle informatie die je nodig hebt om je bezoek te organiseren.

Reserveer je tickets en ontspan je op dit festival aan de oever van de Samber!

 

COVID-19: de meeste toeristische attracties, musea en evenementen zijn nu gesloten in Wallonië. Ondanks alle voorzorgsmaatregelen die genomen zijn om u zo goed mogelijk op de hoogte te houden, doet u er goed aan om contact op te nemen met de dienstverlener of zijn website te raadplegen om de recentste informatie over bezoeken en boekingen te krijgen. Infos
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de organisatoren van het evenement dat je interesseert.

Evenement gepland voor de maand augustus 2021
De data en het programma kunnen wijzigen.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2020
Downloaden