• Attracties
  • Producent

Gelegen in het hart van de weiden van Büllingen, is de biologische Kessler-boederij gespecialiseerd in het fokken van Haflinger merries. Ze maken er ook gebruik van de paardenmelk.

De Ferme Kessler ligt in een idyllische omgeving in het hart van de weilanden van Honsfeld. Ze is gespecialiseerd in het fokken van Haflinger merries en verwelkomt ook andere dieren voor het plezier van kinderen. De deugden van paardenmelk worden benut voor de voeding, maar ook voor de productie van huidverzorgingsproducten.

Tijdens je bezoek

Je ziet hoe de merries worden gemolken en gevoed. Je kunt de veulens strelen en de merriemelk proeven.

Je ontdekt ook het leven op de boerderij en observeert de dieren: geiten, varkens, katten, kippen, eenden, ganzen, konijnen, honden, kalveren, evenals de stallen.

Het is ook mogelijk om de make-upproducten te testen.

Ontdek een atypisch product in een idyllische omgeving.

Honsfeld 20,4760Büllingen
COVID-19: de meeste toeristische attracties, musea en evenementen zijn nu gesloten in Wallonië. Ondanks alle voorzorgsmaatregelen die genomen zijn om u zo goed mogelijk op de hoogte te houden, doet u er goed aan om contact op te nemen met de dienstverlener of zijn website te raadplegen om de recentste informatie over bezoeken en boekingen te krijgen. Infos
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.

Gesproken talen

Duits - Frans - Nederlands

Diensten

Verkooppunt - Proeverij - Bezoek aan de infrastructuur

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2020
Downloaden