• Budgetverblijven
  • Verblijfscentrum

Er zijn verschillende formules voor opleidingen, seminaries met maaltijd, verblijf met overnachting en maaltijd, verblijf met overnachting en eigen keuken. Vakantiestages. Voordeeltarieven voor de formules 'Groep vanaf 15 personen' en 'Bosklassen'. Programma met activiteiten op maat: op de kaart of sleutel op de deur voor groepen en bosklassen. Toegang: Brussel, E19-A7 richting Bergen, naar links, A54, richting Charleroi, A42 richting Namen, afrit 15 Fleurus, naar rechts richting Farciennes, N90 richting Namen afrit Aiseau. Trein + bus: Lijn: Charleroi-Zuid - Namen. Afstappen in het station van Châtelet. Neem bus 155 naar Aiseau en stap af op Aiseau-Place. (Voor de kerk Aiseau-Centrum). Ferme des Castors bevindt zich op 150 m van de halte.

COVID-19 : Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden tot 18 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Aantal personen : 110 personen

Gesproken talen

Frans

Activiteiten

Natuurklassen

Voorzieningen

Barbecue - Cafetaria - Tuin - Parking - Speeltuin - Restaurant

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden