• Attracties
  • Producent

De Ferme de la Roussellerie in Herzeeuw nodigt je uit om haar bioproducten te ontdekken tijdens een bezoek.

Al 40 jaar lang gebruiken ze op deze hoeve vernieuwende technieken om enerzijds kwaliteitsvolle landbouwproducten te kunnen leveren en anderzijds het milieu te beschermen.

In hun verkooppunt vind je een heleboel producten die op biologische wijze geteeld zijn: verschillende soorten aardappels en granen. Je vindt er ook lokale producten die specifiek uit die streek komen.

Laat je verleiden door de smaak van bio.

COVID-19 : Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden tot 18 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.
Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden