• Attracties
  • Kasteel
  • Monument
  • Bouwkundig erfgoed

Op een rots aan de rand van het dorp zie je de vestigingswerken van het feodale kasteel van Moha.

Een heel oud kasteel

Het kasteel werd gebouwd in de 7e eeuw en ontwikkelde zich in de loop der jaren tot een fort. Maar in 1376 werd het fort bestormd, ingenomen en ontmanteld door de inwoners van Hoei.

Sindsdien kan het publiek bekijken wat er nog overblijft van de ruïnes van het fort. Funderingen, torens, kelders en trappen zijn zorgvuldig bewaard gebleven zodat je getuige kan zijn van een heftig verleden.

Op het programma

Naast het bezoek aan de ruïnes voorziet het Feodale Kasteel van Moha ook randanimatie

Je kan ook een privéanimatie reserveren: het Kasteel van Moha biedt formules aan voor verjaardagsfeestjes en vrijgezellenfeesten.

Wat je plannen ook zijn, het Kasteel van Moha heeft altijd een aangepast programma voor jou in petto!

COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Voorzieningen

Cafetaria - Parking tweewielers - Parking - Gemeenschappelijk sanitair

Visites

Groep - EN - FR - NL

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden