• Bezoek

Tijdens de Europese Archeologiedagen laat het Keltenmuseum je de archeologische opgravingen ontdekken. Maak gedurende een namiddag een reis door de tijd.

Een gratis feest voor gezinnen gewijd aan de archeologie en opgravingstechnieken. Archeologie zal geen geheimen meer voor je hebben.

Programma

  • Werk op een gereconstrueerd graf in ware grootte met de zelfde methodes als de archeologen
  • Analyse van de gegevens
  • Opmaak van een opgravingsplan

Het Keltenmuseum

Het Keltenmuseum van Libramont stelt collecties, tentoonstellingen en evenement rond Kelten voor.

De activiteiten van het museum steunen op 3 pijlers: wetenschappelijk onderzoek, informatie verschaffen aan het publiek en bescherming van het erfgoed.

COVID-19 : Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden tot 18 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Evenement gepland voor de maand september 2021 (1)


(1) De data en het programma kunnen wijzigen.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden