• Bijeenkomst

Ontdek een origineel feest in Piétrebais. Op 18 en 19 augustus nemen de vogelverschrikkers de straten van het dorp over.

Sinds 2000 worden de straten van Piétrebais, Happeau, Chapelle-Saint-Laurent en Roux-Miroir van midden juli tot midden september ingenomen door vreemde schepsels gemaakt van stro en doeken. Nee, niet om nieuwsgierigen weg te jagen, maar net om ze in groten getale te lokken en hen de landelijkheid en gezelligheid van deze pittoreske dorpjes te laten beleven! 

20ste feest van de vogelverschrikker

Op het programma van deze nieuwe editie staat een rommelmarkt voor kinderen en mama's (spullen voor kinderverzorging, zwangerschapskledij en kledij voor kinderen, speelgoed enz.), maar ook gratis animatie voor iedereen (springkastelen, een clown, schminkstand, zumba, karaoke, muziek en nog veel andere verrassingen).

Mis op zaterdagavond het Diner van de vogelverschrikker met muzikale animatie niet. Reservatie per e-mail of telefonisch: info@lesepouvantails.be - 0032 494 24 00 86. Na het avondmaal kan je gratis genieten van de open air cinema!

Zondag is er dan de grote rommelmarkt met zowat 250 standen. Je vindt er ook een buitengewoon feest, een boerenmarkt, een bar, eetgelegenheden en nog een heleboel andere animatie.

Mis deze 20ste editie niet!

Centre de Piétrebais,1315Piétrebais
COVID-19: de meeste toeristische attracties, musea en evenementen zijn nu gesloten in Wallonië. Ondanks alle voorzorgsmaatregelen die genomen zijn om u zo goed mogelijk op de hoogte te houden, doet u er goed aan om contact op te nemen met de dienstverlener of zijn website te raadplegen om de recentste informatie over bezoeken en boekingen te krijgen. Infos
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de organisatoren van het evenement dat je interesseert.

Evenement gepland voor de maand augustus 2021
De data en het programma kunnen wijzigen.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2020
Downloaden