• Festival

Het Feest van de Muziek is een bekend evenement dat de zomerzonnewende viert met honderden gratis concerten in heel Wallonië.

Het Feest van de Muziek, dat meer dan 30 jaar geleden werd bedacht, inspireert al vele jaren een groot aantal landen, regio's en steden.

In Wallonië gebeurt dit gedurende meerdere dagen in bijna 40 steden en gemeenten. Tientallen podia en podia bieden plaats aan bijna 700 gratis concerten en evenementen.

Gratis toegang en participatie

Het is de gelegenheid voor een grote culturele bijeenkomst die de diversiteit aan artistieke en muzikale expressie in de Federatie Wallonië-Brussel ruimschoots weerspiegelt. 

Het is het ideale evenement om mooie en nieuwe muziekformaties van zowel amateurs als professionals te ontdekken en te beluisteren.

Omdat muziek heterogeen is, is er voor ieder wat wils. 

Kom muziek vieren in heel België!

Contact

COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Evenement gepland voor de maand juni 2022 (1)


(1) De data en het programma kunnen wijzigen.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden