• Festival

Het Feest van de Muziek is een bekend evenement dat de zomerzonnewende viert met honderden gratis concerten in heel Wallonië.

Het Feest van de Muziek, dat meer dan 30 jaar geleden werd bedacht, inspireert al vele jaren een groot aantal landen, regio's en steden.

In Wallonië gebeurt dit gedurende meerdere dagen in bijna 40 steden en gemeenten. Tientallen podia en podia bieden plaats aan bijna 700 gratis concerten en evenementen.

Gratis toegang en participatie

Het is de gelegenheid voor een grote culturele bijeenkomst die de diversiteit aan artistieke en muzikale expressie in de Federatie Wallonië-Brussel ruimschoots weerspiegelt. Het is de moeite waard eraan te herinneren dat dit concept een politieke boodschap uitdraagt: die van democratisering en participatie.

Het is het ideale evenement om mooie en nieuwe muziekformaties van zowel amateurs als professionals te ontdekken en te beluisteren.

Omdat muziek heterogeen is, is er voor elk wat wils. En dat is het mooie aan het concept: je kunt kiezen om te ontdekken, te luisteren, lief te hebben of te haten. Dit alles in een populaire, vriendelijke en niet-commerciële context...

Kom muziek vieren in heel België!

Contact

COVID-19: Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden van 27 januari tot 1 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Evenement gepland voor de maand juni 2021 (1)


(1) De data en het programma kunnen wijzigen.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden