• Festival

Het Feest van de Muziek is een bekend evenement dat de zomerzonnewende viert met honderden gratis concerten in heel Wallonië.

Het Feest van de Muziek, dat meer dan 30 jaar geleden werd bedacht, inspireert al vele jaren een groot aantal landen, regio's en steden.

In Wallonië gebeurt dit gedurende meerdere dagen in bijna 40 steden en gemeenten. Tientallen podia en podia bieden plaats aan bijna 700 gratis concerten en evenementen.

Gratis toegang en participatie

Het is de gelegenheid voor een grote culturele bijeenkomst die de diversiteit aan artistieke en muzikale expressie in de Federatie Wallonië-Brussel ruimschoots weerspiegelt. Het is de moeite waard eraan te herinneren dat dit concept een politieke boodschap uitdraagt: die van democratisering en participatie.

Het is het ideale evenement om mooie en nieuwe muziekformaties van zowel amateurs als professionals te ontdekken en te beluisteren.

Omdat muziek heterogeen is, is er voor elk wat wils. En dat is het mooie aan het concept: je kunt kiezen om te ontdekken, te luisteren, lief te hebben of te haten. Dit alles in een populaire, vriendelijke en niet-commerciële context...

Kom muziek vieren in heel België!

Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de organisatoren van het evenement dat je interesseert.

Evenement gepland voor de maand juni 2021
De data en het programma kunnen wijzigen.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2020
Downloaden