• Bijeenkomst

En wat als ik mijn buren uitnodigde voor een glaasje? Origineel initiatief om meer over de andere te weten te komen en kennis te maken. Overal in België.

Het Feest van de Buren wordt gevierd in straten, tuinen, inkomhallen van flatgebouwen: miljoenen mensen vieren eind mei feest met hun buren. Waarom? Om elkaar beter te leren kennen en gezelligheid en solidariteit terug naar de buurten te brengen.

Om mee te doen heb je enkel initiatief en enthousiasme nodig om je buren uit te nodigen voor een aperitief, een barbecue, een spelletje petanque, een dansavond, ...

Contact

Overal in Wallonië
COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Evenement gepland voor de maand mei 2022 (1)

Evenement gepland voor de maand mei 2023 (1)


(1) De data en het programma kunnen wijzigen.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden