• Bijeenkomst

En wat als ik mijn buren uitnodigde voor een glaasje? Origineel initiatief om meer over de andere te weten te komen en kennis te maken. Overal in België.

Het Feest van de Buren wordt gevierd in straten, tuinen, inkomhallen van flatgebouwen: miljoenen mensen vieren eind mei feest met hun buren. Waarom? Om elkaar beter te leren kennen en gezelligheid en solidariteit terug naar de buurten te brengen.

Om mee te doen heb je enkel initiatief en enthousiasme nodig om je buren uit te nodigen voor een aperitief, een barbecue, een spelletje petanque, een dansavond, ...

COVID-19 : de meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea kunnen echter heropenen vanaf 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reservaties. Meer informatie.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de organisatoren van het evenement dat je interesseert.

Evenement gepland voor de maand september 2021
De data en het programma kunnen wijzigen.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2020
Downloaden