• Verenigingen
  • Vereniging van logiesverstrekkers

De Federatie van Waalse Campings laat je Wallonië inclusief de Ardennen op een andere manier te ontdekken: een overnachting onder de sterrenhemel op een camping naar keuze. Welke faciliteiten of voorzieningen je ook wenst, er is altijd een camping die aan je eisen en wensen voldoet.

Of je nu een liefhebber bent van 'outdoor toerisme' of je nu de campingwereld wilt ontdekken. Wallonië biedt een kwalitatief goed aanbod aan campings.

Laat je verrassen door ons prachtige Wallonië en geniet van de Belgische Ardennen! Met je eigen kampeermiddel óf in een van de huuraccommodaties.

De voordelen van het Camping+ netwerk

Dankzij de Camping+ lidmaatschapskaart kan je en jouw familie en vrienden het hele jaar voor een voordelig tarief op een camping verblijven. Je ontvangt korting bij meer dan dertig campings en honderdvijftig attracties in Wallonië, evenals bij meer dan tweeduizend campings in Europa!

Réseau Camping+, jouw netwerk van campings en vrijetijdsactiviteiten om het mooie Wallonië en de natuurrijke Ardennen te ontdekken.

De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Gesproken talen

Frans

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2022

Downloaden