• Tentoonstelling

Au soleil du grand Est is de titel van een tentoonstelling gewijd aan de Belgische beeldend kunstenaar Martine Canneel. Te zien in de Delta in Namen, van 20 maart tot 1 augustus 2021.

Wie is Martine Canneel?

Martine Canneel (1936) ontdekte in de jaren zestig de nieuwe materialen die haar in die tijd ter beschikking stelde: plexiglas, harsen en neon. 

Enthousiast door de adem van vrijheid en emancipatie die vervolgens de samenleving van streek maken, maakt ze levendige sculpturen van kleur en licht. Beïnvloed door assemblages van Joseph Cornell, maar ook dozen waar optische effecten de boventoon voeren.

In het begin van de jaren tachtig vertrok ze naar Australië, waar ze geleidelijk af zag van industriële materialen ten gunste van hout.

Later brachten het leven in de wildernis en de beoefening van het boeddhisme meer eenvoud in haar werk. Haar werken zijn nu gemaakt van elementen uit haar directe omgeving.

COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Van 20 maart tot 01 augustus 2021.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden