• Bezoek
Sensibiliseringsbezoek over de bescherming van vleermuizen in grotten, conferentie en filmvertoning, nachtwandeling ter observatie (vlucht, jacht, ...). Overal in Brussel en Wallonië op 27 augustus 2016.
Deze kleine vliegende zoogdieren ontdekken laat niemand onverschilig. Of je nu van ze houdt of niet, ze slagen erin ons te boeien.
De boodschap van deze editie is eenvoudig, maar positief: het gaat beter met onze vleermuizen. De acties die de laatste tientallen jaren zijn opgezet om ze te beschermen, werpen hun vruchten af.
Meer dan 40 sites in Wallonië en Brussel.
De meest sites bieden een filmvoorstelling, gevolgd door een korte uiteenzetting en een uitstap op het terrein op zoek naar vleermuizen.
Gratis animaties voor klein en groot.
COVID-19 : de meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea kunnen echter heropenen vanaf 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reservaties. Meer informatie.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de organisatoren van het evenement dat je interesseert.

Evenement gepland voor de maand augustus 2021
De data en het programma kunnen wijzigen.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2020
Downloaden