• Bijeenkomst

Dit is het Europese evenement bij uitstek voor wat betreft duurzame energie. Tentoonstellingen, workshops, conferenties, nieuwigheden. Dit evenement wordt overal in Europa gevierd.

De Eu Sustainable Energy Week is het grootste evenement gewijd aan duurzame energie en hernieuwbare energie in Europa. 

De week bestaat uit:

  • de Europese dag van de energie en de jeugd
  • een driedaagse politieke conferentie over het Groene Pact voor Europa
  • een prijsuitreiking voor de EU-prijzen voor duurzame energie, met inbegrip van prijzen voor eminente vrouwen op het gebied van energie en een openbare stemming voor de burgerprijs.

In heel Europa worden in de maand juni evenementen over duurzame energie georganiseerd, de zogenaamde Europese energiedagen.

Het programma voor 2021 volgt later. 

Het grootste evenement gewijd aan hernieuwbare energiebronnen!

Contact

Overal in Wallonië
COVID-19 : de meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea kunnen echter heropenen vanaf 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reservaties. Meer informatie.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de organisatoren van het evenement dat je interesseert.

Evenement gepland voor de maand juni 2021 (1)


(1) De data en het programma kunnen wijzigen.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden