• Attracties
  • Vrijetijdscentrum/-park
  • Museum of interpretatiecentrum

Het themapark Euro Space Center waar je ruimtedromen realiteit worden en een leuk en educatief avontuur voor het hele gezin. Het enige centrum in Europa waar je in de huid van een astronaut kan kruipen.

Voor gezinnen

Ben je in de wieg gelegd om astronaut te worden? Kom het met je familie ontdekken in het Euro Space Center.

Ga op missie en beleef een meeslepend ruimteavontuur! De volgende vlucht naar Mars is aangekondigd, maar voor het zover is, moet je ook oefenen met lopen op de maan.

Beleef de sensaties van de ruimtepioniers opnieuw door de zwaartekracht te testen in onze Space Rotor en probeer daarna een vrije val met onze Free Fall glijbaan. We maken een ruimteheld van je!

Vlieg recht de ruimte in!

COVID-19 : Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden tot 18 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Kortingsbon

EURO SPACE CENTER: DAG VAN DE RUIMTEVAARDER

-10%
op de inviduele toegangsprijs
Geldigheidsdatum: van 01-01-2021 tot 30-12-2021

Normale prijs: vanaf € 29 voor volwassenen en vanaf € 25 voor kinderen.
Aanbod geldig tot en met 30/12/2021, enkel voor de aankoop van een online ticket op ticket.eurospacecenter.be met vermelding van de code ESCAPADEMARS in het veld "promocode".
Niet cumuleerbar met andere aanbiedingen.
Online aankoop van tickets verplicht.
Beperkt aantal toegangstickets per dag beschikbaar.

Voorzieningen

Toegankelijkheid PBS (zelfverklaard) - Cafetaria - Daglicht - Winkel/boetiek - Didactisch materiaal ter plaatse - Parking autocar - Parking - Speeltuin - Restaurant - Wifi

Visites

Groep - DE - EN - CN - FR - NL - Audiogids/terminal/mobiele app/tablet

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden