• Museum of interpretatiecentrum
  • Natuuronderwijs

45 km ten zuiden van Charleroi, tussen Beaumont en Chimay, herbergt de Espace Nature een opmerkelijke collectie van opgezette dieren uit België en de hele wereld.

Wanneer je het kleine museum van de Espace Nature binnenstapt, kom je in een echt rariteitenkabinet terecht. Op deze bijzondere plek kun je veel opgezette dieren observeren, waaronder... een Duitse herder!

Thematische tentoonstelling

Boven is er een prachtige ruimte waar tijdelijke tentoonstellingen over de natuur worden gehouden: insecten, champignons, het bos...

Activiteiten

Het natuurgebied organiseert ook :

  • begeleide wandelingen over vogels, medicinale planten, vleermuizen, enz.
  • jeugdactiviteiten: hengelinitiatie, een dagje in het bos...
  • workshops: vogels voeren in de winter, wild koken, ecologische huishoudproducten, enz.
COVID-19: Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden van 27 januari tot 1 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Gesproken talen

Frans

Voorzieningen

Cafetaria - Winkel/boetiek - Parking autocar - Parking tweewielers - Parking

Dieren

Huisdieren toegelaten

Visites

Groep - FR

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden