pdf

Espace de l'Homme de Spy: ontmoet Spyrou

Sinds 1 juli 2020 hebben de meeste toeristische attracties en musea in Wallonië hun deuren opnieuw geopend voor het publiek.

We raden je aan vooraf de website te raadplegen voor de precieze openingstijden en de voorwaarden voor reserveringen en bezoeken. Neem bij vragen contact op met de organisatie.
Raadpleeg de lijst met open attracties.
  • 365

Spyrou, de Mens van Spy, is te bezichtigen in de Espace de l'Homme de Spy, waar hij je meeneemt naar de wereld van de neanderthalers.

Het centrum is volledig gewijd aan de Mens van Spy en de andere neanderthalers. Volg het scenografische parcours waar je meer te weten komt over de ontdekking van de Mens van Spy in 1886, het belang van de archeologische site en alle facetten van het dagelijkse leven van de neanderthaler.

Bezoek aan de grot van Spy

Wandel door het Bois de la Bètche-al-Rotche, een heerlijke plek om je even te ontspannen, en bezoek vrij de grot van Spy, die te voet toegankelijk is vanaf een pad langs de Orneau of vanaf een parking aan het einde van de weg.
Download de kaarten op de website!

Loop in de voetsporen van de Mens van Spy in de groene omgeving van de Espace de l'Homme de Spy.

Diensten/Faciliteiten

Diensten

  • Rondleiding voor groepen
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.