• Museum of interpretatiecentrum

Spyrou, de Mens van Spy, is te bezichtigen in de Espace de l'Homme de Spy, waar hij je meeneemt naar de wereld van de neanderthalers.

Het centrum is volledig gewijd aan de Mens van Spy en de andere neanderthalers. Volg het scenografische parcours waar je meer te weten komt over de ontdekking van de Mens van Spy in 1886, het belang van de archeologische site en alle facetten van het dagelijkse leven van de neanderthaler.

Bezoek aan de grot van Spy

Wandel door het Bois de la Bètche-al-Rotche, een heerlijke plek om je even te ontspannen, en bezoek vrij de grot van Spy, die te voet toegankelijk is vanaf een pad langs de Orneau of vanaf een parking aan het einde van de weg.
Download de kaarten op de website!

Loop in de voetsporen van de Mens van Spy in de groene omgeving van de Espace de l'Homme de Spy.

Gesloten op 26/10/2020
Espace de l'Homme de SpyRoute d'Eghezée 301-303,5190Onoz
De meeste toeristische attracties in Wallonië zijn open, behalve de pretparken, die blijven gesloten. De toegang tot dierenparken is ook beperkt.

We raden je zeker aan vooraf de website van de dienstverlener te raadplegen voor de precieze openingstijden en de voorwaarden voor reserveringen en bezoeken. Neem bij vragen contact op met de organisatie.
Raadpleeg de lijst met open attracties.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.

Gesproken talen

Engels - Frans - Nederlands

Voorzieningen

Niet-roker

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2020
Downloaden