• Museum of interpretatiecentrum

Spyrou, de Mens van Spy, is te bezichtigen in de Espace de l'Homme de Spy, waar hij je meeneemt naar de wereld van de neanderthalers.

Op het scenografisch parcours, dat volledig gewijd is aan dit uitzonderlijke wezen en zijn soortgenoten, kom je meer te weten over:

  • de ontdekking van de Mens van Spy in 1886
  • het belang van de site
  • de verschillende facetten in het dagelijks leven van de neanderthaler

In de omgeving

  • Het bos La Bètche al Rotche heeft een rijke biodiversiteit en wandelpaden voor ontspanning.
  • De grot van Spy steekt uit over de Orneauvallei. De grot is te voet bereikbaar vanaf l'Espace de l'Homme via een wandelpad of vanaf een parking in het verlengde van de rue du Pajot.

Treed in de voetsporen van de Mens van Spy in de groene omgeving van de Espace de l'Homme de Spy!

Contact

Open op 24/02/2021
Espace de l'Homme de SpyRoute d'Eghezée 301-303,5190Onoz
COVID-19: Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden van 27 januari tot 1 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.

Gesproken talen

Engels - Frans - Nederlands

Voorzieningen

Niet-roker

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden