• Attracties
  • Escape room

In Hastière-par-delà, in de buurt van Dinant, biedt het pension Au plaisir, naast zijn vier kamers, een escape game in de stijl van de jaren '20: de Escape Cruise

We zijn de jaren '20. Aan boord van een luxe lijnschip zit de beroemde Amerikaanse journaliste Nellie Bly opgesloten in haar hut, zogenaamd in quarantaine.

Het doel van het spel Escape Cruise is om Nellie te helpen ontsnappen voordat het schip 60 minuten later de haven verlaat. Hoe doe je dat? Door puzzels op te lossen, allemaal opgesloten in een versierde kamer.

Je zult logica, wederzijdse hulp, doorzettingsvermogen en organisatie moeten gebruiken!

Je kan je bezoek verlengen met een overnachting in het charmante pension Au plaisir in Hastière!

Duik in de wereld van Nellie Bly tijdens de Escape Cruise, in de buurt van Dinant!

COVID-19: Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden van 27 januari tot 1 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Gesproken talen

Engels - Frans - Nederlands

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden