• Bezoek

Wil je graag meer te weten komen over de wolf? Dit fascinerende dier staat centraal tijdens speciale bezoeken op het Domein van de Grotten van Han.

De wolf is weer terug van weggeweest in onze regio's! Soms wordt hij gevreesd, soms aanbeden... maar wat heeft de Canis Lupus ons te vertellen? Ga met een boeiende natuurgids op ontdekking in de mysterieuze wereld van de wolf. 

Praktisch

  • Reserveren verplicht
  • Duur van het bezoek: 2.15 uur
  • Enkel in het Frans
COVID-19 : Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden tot 18 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Evenement gepland voor de maand juli 2021 (1)


(1) De data en het programma kunnen wijzigen.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden