• Attracties
  • Sport & Ontspanning

Ontdek Lasne en omgeving op een andere manier dankzij atypische koetsritten in familieverband, als koppel of met vrienden.

Equi Trait Passion organiseert ritten in de voetsporen van de Slag bij Waterloo en gastronomische ritten in het hart van Waals-Brabant en zijn dorpen, in Lasne, Plancenoit Ohain of Maransart. De 2 merries nemen je mee om de streek op een originele manier te ontdekken, waarbij je champagne proeft tijdens een brunch of een kaasmaaltijd.

Als je een aangenaam moment wilt doorbrengen met familie of vrienden, biedt Equi Trait Passion je verschillende formules aan om een prachtige rit in een paardenkoets te beleven.

Contact

Route de l'Etat, 273,1380Lasne
COVID-19 : de meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea kunnen echter heropenen vanaf 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reservaties. Meer informatie.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.

Gesproken talen

Frans

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden