• Attracties
  • Sport & Ontspanning

Ontdek Lasne en omgeving op een andere manier dankzij atypische koetsritten in familieverband, als koppel of met vrienden.

Equi Trait Passion organiseert ritten in de voetsporen van de Slag bij Waterloo en gastronomische ritten in het hart van Waals-Brabant en zijn dorpen, in Lasne, Plancenoit Ohain of Maransart. De 2 merries nemen je mee om de streek op een originele manier te ontdekken, waarbij je champagne proeft tijdens een brunch of een kaasmaaltijd.

Als je een aangenaam moment wilt doorbrengen met familie of vrienden, biedt Equi Trait Passion je verschillende formules aan om een prachtige rit in een paardenkoets te beleven.

COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.
Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden