• Sport & Ontspanning
  • Wandelingen
  • Wandeling/wandeltocht
  • Sport
  • Trekking & wandelen

78 km wandelen gedurende 3 dagen is de wandeling die het grote woud van Saint-Hubert voor jou in petto heeft. Een volledige onderdompeling in een van de mooiste streken van de Ardennen met bivakken langsheen het volledige parcours.

Vertrek: gehucht Lesse
Moeilijkheidsgraad: zeer moeilijk, uitgesproken hoogteverschil
Geschatte duur: 3-4 dagen
Afstand: 78 km
Soort weg: boswegen
Type afbakening: groene rechthoek met logo "La Grande Forêt de Sait-Hubert"

Roadbook

De route is op een groot deel van de route aangeduid, maar het "Road-book des 16 liaisons-villages" is essentieel.Hij is verkrijgbaar bij de Dienst voor Toerisme van Libin of in het Huis voor Toerisme van het Woud van Saint-Hubert. Je kan ook de volledige lus- en dorpsverbindingen gratis downloaden naar je smartphone via de applicatie "Promenades à la carte".

Onze favoriet
De 3 bivakzones op ongeveer 25 km van elkaar

Zin een lange wandeltocht diep in de bossen? Ga de uitdaging aan met de wandeling "Tussen Lesse en Lomme"!

Hameau de Lesse,6870Saint-Hubert
COVID-19: de meeste toeristische attracties, musea en evenementen zijn nu gesloten in Wallonië. Ondanks alle voorzorgsmaatregelen die genomen zijn om u zo goed mogelijk op de hoogte te houden, doet u er goed aan om contact op te nemen met de dienstverlener of zijn website te raadplegen om de recentste informatie over bezoeken en boekingen te krijgen. Infos
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.

Moeilijkheidsgraad

Moeilijk

Lengte

Maximumafstand : 78 Km

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2020
Downloaden