• Sport & Ontspanning
  • Ontspanning en welzijn
  • Wellnesscenter

Een uniek concept in België: dankzij een kamertemperatuur van 20 à 23° en een vochtigheidsgraad van 40 à 60% ontstaat er in de zoutgrot een marien microklimaat. Daarnaast is er ook nog het salinarium: in een intiem kader kan je je lichaam helemaal ontspannen.

Een oude gewelfde kelder

De zoutgrot bevindt zich in een gewelfde kelder van 200 jaar oud. De wanden zijn bedekt met 15 ton Himalaya- en Dode Zeezout. In het salinarium schijnt er een zacht licht en klinkt er naast het kabbelen van de zoutfontein, die rijk is aan mineralen en oligo-elementen, ook een ontspannend muziekje.

COVID : Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener. Het Covid Safe Ticket is verplicht.  Reisadvies

Voor winteractiviteiten en –sporten : neem voor je vertrek contact op met het Huis voor Toerisme dat het dichtste bij je bestemming ligt. De Huizen voor Toerisme van Luxemburg en de Oostkantons kunnen je informatie geven over de openingsdata van de skipistes. Als je van plan bent om naar de Hoge Venen te gaan, houd er dan rekening mee dat het aantal bezoekers beperkt is. Voor meer informatie kan je contact opnemen met het Huis voor Toerisme van de Hoge Venen.

De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.
Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2022
Downloaden