• Sport & Ontspanning
  • Ontspanning en welzijn
  • Wellnesscenter

Een uniek concept in België: dankzij een kamertemperatuur van 20 à 23° en een vochtigheidsgraad van 40 à 60% ontstaat er in de zoutgrot een marien microklimaat. Daarnaast is er ook nog het salinarium: in een intiem kader kan je je lichaam helemaal ontspannen.

Een oude gewelfde kelder

De zoutgrot bevindt zich in een gewelfde kelder van 200 jaar oud. De wanden zijn bedekt met 15 ton Himalaya- en Dode Zeezout. In het salinarium schijnt er een zacht licht en klinkt er naast het kabbelen van de zoutfontein, die rijk is aan mineralen en oligo-elementen, ook een ontspannend muziekje.

COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.
Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden