• Sport & Ontspanning
  • Ontspanning en welzijn
  • Wellnesscenter

Een uniek concept in België: dankzij een kamertemperatuur van 20 à 23° en een vochtigheidsgraad van 40 à 60% ontstaat er in de zoutgrot een marien microklimaat. Daarnaast is er ook nog het salinarium: in een intiem kader kan je je lichaam helemaal ontspannen.

Een oude gewelfde kelder

De zoutgrot bevindt zich in een gewelfde kelder van 200 jaar oud. De wanden zijn bedekt met 15 ton Himalaya- en Dode Zeezout. In het salinarium schijnt er een zacht licht en klinkt er naast het kabbelen van de zoutfontein, die rijk is aan mineralen en oligo-elementen, ook een ontspannend muziekje.

COVID-19: Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden van 27 januari tot 1 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.

Gesproken talen

Frans

Activiteiten

Wellnesscenter

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden