• Gîtes en vakantiehuizen
  • Stadsvakantieverblijf

Au Bobeli'nid is een gezellige gîte in het centrum van Spa, het welnessparadijs bij uitstek. Het verblijf beschikt over 2 tweepersoonskamers met alle comfort zodat je van een aangename uitstap in de Ardennen kan genieten.

Rechtover de kerk van Spa ligt dit bescheiden gezellige huis, de perfecte locatie voor een weekendje weg met het gezin, de vrienden, of romantisch met zijn tweetjes. 

Faciliteiten

Au Bobeli’nid beschikt over 2 tweepersoonskamers, een salon met tv, een eethoek met uitgeruste keuken en een badkamer met een klein bad/douche. 

Er is wifi en er zijn ook gezelschapsspelletjes voor de liefhebbers. 

Privé-ingang

Gratis parkeerplaats voor het huis

Met je fietsen kan je bij de eigenaar terecht. 

Een van de mooiste regio's van Wallonië

De welnessstad kan je in elk seizoen bezoeken, er is een ruime keuze aan activiteiten: gemotoriseerde sporten, wandelen in het groen, culturele bezoeken, het casino, festivals en niet te vergeten, de thermen van Spa!

De gîte ligt op 100 meter van het treinstation

COVID-19: Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden van 27 januari tot 1 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Aantal personen : van 2 tot 4 personen

Aantal kamers : 2

Voorzieningen

Voorzieningen voor kinderen (materiaal en/of spelen - Spellen - Niet-roker - Televisie - Wifi

Dieren

Huisdieren niet toegelaten

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden