• Bezoek

Zin in een gastronomisch parcours bij avondschemering in de Ardense bossen? Kom dan naar de Fourneau Saint-Michel.

In de Fourneau Saint-Michel kan je de plattelandssfeer van de 19e eeuw in Wallonië opsnuiven, dankzij meer dan 50 gebouwen en 40.000 verzamelde voorwerpen. In Fourneau Saint-Michel blijven erfgoed en tradities bewaard.

Gastronomische avondwandeling

Natuurliefhebbers en lekkerbekken zullen deze tocht van enkele kilometers doorheen het domein van Saint-Michel bij het vallen van de avond fantastisch vinden.

Een originele manier om dit domein te ontdekken en streekproducten te proeven.

COVID-19 : Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden tot 18 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Evenement gepland voor de maand mei 2021 (1)


(1) De data en het programma kunnen wijzigen.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden