• Attracties
  • Rondleiding en ontdekking

Natuurliefhebber Patrice Deguelte, ecogids en bostherapeut, neemt je mee om het bos op een andere manier te ontdekken door met de natuur in contact te komen en jezelf terug te vinden.

Wandelen in het bos is een activiteit die soms banaal lijkt, maar die toch zo rijk is. Patrice stelt je bosbaden voor en zo word je meegenomen naar een diepe introspectie die de band tussen de mens en de natuur herweeft. Zo geef je weer zin aan je leven.

Patrice gebruikt de silotherapietechnieken tijdens zijn wandelingen, of liever gezegd meditatieve wandelingen, door de wouden van de Ardennen:

Geniet van het contact met de natuur en je innerlijke. Neem contact op met Patrice om deel te nemen aan deze unieke en aangename ervaring.

COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.
Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden