• Sport & Ontspanning
  • Ontspanning en welzijn
  • Wandelingen
  • Wandeling/wandeltocht

Natuurliefhebber Patrice Deguelte, ecogids en bostherapeut, neemt je mee om het bos op een andere manier te ontdekken door met de natuur in contact te komen en jezelf terug te vinden.

Wandelen in het bos is een activiteit die soms banaal lijkt, maar die toch zo rijk is. Patrice stelt je bosbaden voor en zo word je meegenomen naar een diepe introspectie die de band tussen de mens en de natuur herweeft. Zo geef je weer zin aan je leven.

Patrice gebruikt de silotherapietechnieken tijdens zijn wandelingen, of liever gezegd meditatieve wandelingen, door de wouden van de Ardennen:

Geniet van het contact met de natuur en je innerlijke. Neem contact op met Patrice om deel te nemen aan deze unieke en aangename ervaring.

Rue des Routis, 19a,6929Daverdisse
COVID-19 : de meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea kunnen echter heropenen vanaf 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reservaties. Meer informatie.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.

Gesproken talen

Frans

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2020
Downloaden