• Festival

Het Dour Festival nodigt je uit om 5 dagen feest te vieren met meer dan 200 artiesten, 8 podia en een grote camping. Ontdek een van de meest eclectische festivals van onze vlakke landje in Dour.

Dour c'est l'amour...

Ook dit jaar stelt het Dour Festival een uitzonderlijke affiche voor met meer dan 200 Belgische en internationale artiesten. Ontdek een programma boordevol rap, drum'n'bass, electro, reggae of hiphop. Er is voor ieder wat wils.

België is dol op festivals en Dour is er al meer dan 20 jaar bij!

COVID : Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener. Het Covid Safe Ticket is verplicht.  Reisadvies

Voor winteractiviteiten en –sporten : neem voor je vertrek contact op met het Huis voor Toerisme dat het dichtste bij je bestemming ligt. De Huizen voor Toerisme van Luxemburg en de Oostkantons kunnen je informatie geven over de openingsdata van de skipistes. Als je van plan bent om naar de Hoge Venen te gaan, houd er dan rekening mee dat het aantal bezoekers beperkt is. Voor meer informatie kan je contact opnemen met het Huis voor Toerisme van de Hoge Venen.

De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Evenement gepland voor de maand juli 2023 (1)


(1) De data en het programma kunnen wijzigen.

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2022

Downloaden