• Festival

Het Dour Festival nodigt je uit om 5 dagen feest te vieren met meer dan 200 artiesten, 8 podia en een grote camping. Ontdek een van de meest eclectische festivals van onze vlakke landje in Dour.

Dour c'est l'amour...

Ook dit jaar stelt het Dour Festival een uitzonderlijke affiche voor met meer dan 200 Belgische en internationale artiesten. Ontdek een programma boordevol rap, drum'n'bass, electro, reggae of hiphop. Er is voor ieder wat wils.

België is dol op festivals en Dour is er al meer dan 20 jaar bij!

Als gevolg van de overstromingen die Wallonië en de Ardennen hebben getroffen, zijn sommige bezoeklocaties en regio’s tijdelijk onbereikbaar. Neem vooraf aan je reis contact op met de organisatie of VVV. Dat kan telefonisch of via social media. Sommige organisaties kunnen namelijk onbereikbaar zijn. De sector doet er alles aan je zo snel mogelijk weer te kunnen verwelkomen. We danken je voor je begrip. Reisadvies.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Van woensdag 13 tot 17 juli 2022.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden