• Festival

Het Dour Festival nodigt je uit om 5 dagen feest te vieren met meer dan 200 artiesten, 8 podia en een grote camping. Ontdek een van de meest eclectische festivals van onze vlakke landje in Dour.

Dour c'est l'amour...

Ook dit jaar stelt het Dour Festival een uitzonderlijke affiche voor met meer dan 200 Belgische en internationale artiesten. Ontdek een programma boordevol rap, drum'n'bass, electro, reggae of hiphop. Er is voor ieder wat wils.

België is dol op festivals en Dour is er al meer dan 20 jaar bij!

COVID-19 : Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden tot 18 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Van woensdag 14 tot 18 juli 2021.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden