• Hotel
  • Hotel-kasteel

Het Domein van Ronchinne leeft op het ritme van het platteland dat de loop van de seizoenen respecteert. Dit luxueuze kasteel met 3 sterren uit 1884 biedt een authentieke sfeer en een adembenemend zicht op het bos van Mailen.

In het hart van de natuur, waar eenvoud zijn smaak heeft

Het hotel heeft 80 kamers, verdeeld over verschillende gebouwen, en biedt plaats aan iets meer dan 200 personen:

  • Het Château et ses Ecuries: een 3-sterren geklasseerd kasteel uit 1884 met een authentieke sfeer.
  • Het Maison du Jardinier: een oud stenen huis met 26 kleurrijke en moderne kamers.
  • Buitengewone accommodatie: bivak, fazantenhuis, slaapzaal, hut op een heuvel, Loft Cube in het hart van het park van het domein.

Restaurant en wellnessruimte 

  • Een bar en restaurant, een jachthuis, een Gallisch dorp.
  • Een panoramisch terras met een adembenemend uitzicht op de Naamse Condroz. 
  • Ontdekkingsterrein met tal van gratis buitensportactiviteiten (basketbal, golf, mountainbiken, tennis, enz.) en elektrische fietsen te huur tegen betaling.
  • Wellness met: Scandinavisch bad, sauna, hammam, zwembad verwarmd tot 28° en massages.

Het domein van Ronchinne kan apart worden afgehuurd voor evenementen aangezien het over 10 onlangs gerenoveerde zalen beschikt.

Oplaadstation voor elektrische voertuigen (aangeboden).

Ontdek de Maasvallei

Geniet van het beste van de Maasvallei en verken :

Ga naar het Domaine de Ronchinne in Maillen voor een weekend natuur en comfort!

COVID : Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener. Het Covid Safe Ticket is verplicht.  Reisadvies

Voor winteractiviteiten en –sporten : neem voor je vertrek contact op met het Huis voor Toerisme dat het dichtste bij je bestemming ligt. De Huizen voor Toerisme van Luxemburg en de Oostkantons kunnen je informatie geven over de openingsdata van de skipistes. Als je van plan bent om naar de Hoge Venen te gaan, houd er dan rekening mee dat het aantal bezoekers beperkt is. Voor meer informatie kan je contact opnemen met het Huis voor Toerisme van de Hoge Venen.

De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Kortingsbon

DOMEIN VAN RONCHINNE

- € 15
op de prijs van een verblijf
Geldigheidsdatum: van 01-01-2022 tot 31-12-2022

Aanbod geldig volgens beschikbaarheden voor elke reservatie van een verblijf dat ten laatste geprogrammeerd is op 31/12/2022, online gereserveerd op de website www.domainederonchinne.be met vermelding van de code WBT22 in het veld "promocode".
Aanbod niet cumuleerbaar met andere lopende promoties of acties.

Aantal kamers : 80

Gesproken talen

Engels - Frans - Nederlands

Diensten

Interne catering - Halfpension - Fietsverhuur - Vegetarisch menu - Ontbijt - Receptie 24u/24 - Nachtreceptie - Verblijfsservice

Activiteiten

Tennis - Fietsen

Voorzieningen

Bar - Open haard of houtkachel - Tuin - Wasmachine - Daglicht - Didactisch materiaal ter plaatse - Niet-roker - Parking - Speeltuin - Restaurant - Privé-sanitair - Televisie - Terras - WiFi

Dieren

Huisdieren niet toegelaten

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2022
Downloaden