• Budgetverblijven
  • Verblijfscentrum

Domaine Corsendonk Sol Cress ligt vlakbij Spa en is een vakantiecentrum dat aangepast is aan je behoeften. 110 familiekamers, ruime appartementen of studio's, de keuze is aan jou!

Dit grote moderne en gezellige landgoed verwelkomt je in een natuurlijke omgeving, in de buurt van het bos van Staneux, op slechts 3 minuten van de Spa. In de buurt kan je een bezoek brengen aan de steden Stavelot en Malmedy, of het beroemde circuit van Spa-Francorchamps.

Uitrusting en diensten

Domaine Sol Cress heeft ruime kamers met TV en eigen badkamer. WiFi en parkeren zijn gratis. Voor je maaltijden kan je terecht in het restaurant met ontbijt, lunch en dinerbuffet (op reservering). De bar, met zijn warme sfeer, is de ideale plek om te genieten van een aperitief of om te genieten van een moment van ontspanning na een dag vol ontdekkingen.

Raadpleeg zeker de website van het domein. Je vindt er speciale formules en verblijfarrangementen aan voordelige prijzen.

COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Aantal personen : 348 personen

Gesproken talen

Frans

Diensten

Animatie - Kredietkaarten aanvaard - Externe catering - Interne catering

Activiteiten

Natuurklassen - Golf - Tennis - Fietsen

Voorzieningen

Lift - Mobiele vertaalcabines - Cafetaria - Tuin - Daglicht - Didactisch materiaal op aanvraag - Didactisch materiaal ter plaatse - Parking - Speeltuin - Restaurant - Wifi

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden