• Hotel
  • Wellnesshotel
  • Designhotel

Gelegen in een groen kader op 15 km van het centrum van Brussel is dit 4-sterren designhotel en wellnesscenter de ideale bestemming om tot rust te komen.

Het Dolce La Hulpe ligt op ongeveer 11 km van Waterloo, 20 km van Louvain-La-Neuve en 20 minuten van de luchthaven Brussels Airport.

Luxe, welzijn en gastronomie in het hart van de natuur

Het hotel beschikt over:

  • 264 kamers en suites met zicht op het bos
  • 2 restaurants en 1 bar met terras
  • 1 luxueuze spa van 800m2, de Spa Cinq Mondes
  • 1 fitnesszaal met een waaier aan cardio- en spiertraining

Maak ook gebruik van de 2 tennisvelden en de mountainbikeparcours in het omliggende bos.

De kamers en suites hebben zicht op het Zoniënwoud, een garantie op een zen-verblijf. Ze verenigen comfort (daglicht), technologie (gratis Wifi) en hedendaags design.

Het restaurant "Argan" biedt buffetten in alle kleuren en smaken aan voor het ontbijt, de lunch en het avondeten. De Brasserie 135 biedt een kaart die optimaal gebruik maakt van streekproducten.

COVID-19 : Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden tot 18 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Kortingsbon

DOLCE LA HULPE

- 10%
op de prijs van een verblijf Bed & Breakfast
Geldigheidsdatum: van 01-01-2021 tot 31-12-2021

Knip de bon uit en geef hem af aan de receptie bij aankomst.
Aanbod geldig het hele jaar 2021 volgens beschikbaarheid, behalve promoties, voor elke reservering van een Bed & Breakfastverblijf in een tweepersoonskamer waarvan het einde uiterlijk op 31/12/2021 geprogrammeerd is, met reservering per telefoon op het nr. +32 2 290 98 98 of online op de website www.dolcelahulpe.com/nl met vermelding van de promotiecode 1000045903.
Aanbod niet cumuleerbaar met andere lopende promoties of acties.

Aantal personen : van 2 tot 528 personen

Aantal kamers : 264

Gesproken talen

Engels - Frans - Nederlands

Diensten

Kredietkaarten aanvaard - Interne catering - Halfpension - Groepsmenu - Volpension - Ontbijt - Receptie 24u/24 - Nachtreceptie

Activiteiten

Wellnesscenter - Hammam - Zwembad - Fitnesszaal - Sauna - Tennis - Fietsen

Voorzieningen

Airco - Lift - Bar - Vaste vertaalcabines - Tuin - Daglicht - Didactisch materiaal op aanvraag - Mini-bar - Parking autocar - Parking - Restaurant - Gemeenschappelijk sanitair - Privé-sanitair - Telefoon - Televisie - Terras - Wifi

Dieren

Huisdieren toegelaten

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden