• Bezoek
  • Wedstrijd/competitie

Kom en ervaar een sportieve en solidaire uitdaging om de meest kwetsbare mensen in België en de rest van de wereld te ondersteunen. Stap op de fiets en probeer 200 km te rijden over paden en wegen in hartje Wallonië. Vertrek en aankomst in Marche-en-Famenne.

De Doc'Riders van Dokters van de Wereld is een intensief sportevenement dat gekoppeld is aan concrete solidariteitsacties om kwetsbare mensen over de hele wereld te steunen. Deze dubbele uitdaging laat je een menselijke en overgetelijke ervaring beleven.

Meer dan een sportieve uitdaging

Ga in teams van 3 of 4 de uitdaging aan om in minder dan 24 uur 200 km met de fiets af te leggen. De route voert je over de paden en wegen van Wallonië, en is toegankelijk voor stadsfietsen.

Onderweg vind je 7 controlepunten waar je kan bevoorraden, rusten of je fiets repareren indien nodig.

Een blijk van solidariteit

Doc'Riders is ook een solidariteitsuitdaging die tot doel heeft om minstens € 1500 aan giften per team te verzamelen. Het geld dat de teams inzamelen, zal gebruikt worden voor de financiering van de solidariteitsacties van Dokters van de Wereld, in België en in de rest van de wereld.

Iedereen kan de uitdaging aangaan, Doc'Riders is bovenal een kwestie van teamspirit!

COVID-19: Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden van 27 januari tot 1 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de organisatoren van het evenement dat je interesseert.

Evenement gepland voor de maand september 2021 (1)


(1) De data en het programma kunnen wijzigen.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden