• Attracties
  • Producent

De distilleerderij Lambicool in Grâce-Hollogne neemt je mee op ontdekking naar haar bekroonde en erkende specialiteiten, zoals La pomme d'Etienne, brandewijnen op basis van fruit en distillatie van Belgische speciaalbieren.

Streekproducten

De distilleerderij Lambicool doet haar streek eer aan door producten uit Haspengouw te gebruiken. De eigenaar Etienne Bouillon benut alle rijkdommen van deze streek om de beste likeuren te maken.

La pomme d'Etienne

La pomme d'Etienne is een specialiteit van de distilleerderij: een mengeling van appelsap waarvan de gisting gestopt wordt door zijn brandewijn. La pomme d'Etienne heeft de vernieuwingsprijs gewonnen op de Huishoudbeurs van Charleroi in 1998.

Rondleiding in de distilleerderij

Rondleidingen zijn mogelijk na afspraak en we zijn open op reservatie.

De ambachtelijke distilleerderij Lambicool, jouw brandewijn vol traditie!

COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Voorzieningen

Winkel/boetiek - Parking autocar

Visites

Groep - FR - EN - IT - NL

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden