• Attracties
  • Rondleiding en ontdekking

Ontdek Dinant langs een opmerkelijk parcours met reuzensaxofoons verspreid over de hele stad. De saxofoons zijn versierd in de stijl van de landen van de Europese Unie en zijn de rode draad doorheen het traject. De bezoekers vermaken zich uitstekend en nemen foto's bij hun favoriete land.

Sommigen zien het als een oproep tot solidariteit en vrede: 'Als alle mensen op de wereld nu eens harmonieus samen zouden spelen'.

Art on Sax in de praktijk

  • In de Toeristische Dienst hangt er een plan met de locatie van elke saxofoon en je kan daar en in het cultureel centrum de brochure 'sax and the city' verkrijgen. Het ontdekken van de saxofoons maakt deel uit van de rondleidingen door Dinant.
  • De tentoonstelling vindt plaats in de binnenstad en dus zijn er vlakbij veel restaurants en parkeerplaatsen.
  • Je kan deze permanente tentoonstelling ook vrij ontdekken.
COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Visites

Groep - DE - EN - FR - IT - NL

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden