• Attracties
  • Rondleiding en ontdekking

De zagerij van de steengroeve van Maffle bewerkt al 125 jaar de Belgische blauw steen uit de steengroeves van Soignies. Kom het werk van de steenhouwers ontdekken.

De zagerij verwerkt de Blauwe Steen, uit het Henegouwse bassin, evenals de Pierres de France om hoogwaardige architectonische elementen zoals open haarden, brievenbussen of trappen te maken.

Jouw bedrijfsbezoek

De steenhouwers laten je kennismaken met al hun technieken (bekleden, snijden, ...). Je ontdekt welke transformatie een blok van 3 tot 5 ton ondergaat tot eindproduct.

Contact

Rue Joseph Wauters 12,7810Ath
COVID-19 : de meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea kunnen echter heropenen vanaf 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reservaties. Meer informatie.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.

Gesproken talen

Engels - Frans - Nederlands

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden