• Attracties
  • Wijngaard

Ontdek de prachtige geschiedenis van de wijngaard van het Kasteel van Bousval. Een lokale producent die je een grote verscheidenheid aan producten aanbiedt.

Ecoverantwoordelijke en kwalitatieve wijnbouw

Dit is het verhaal van een natuurliefhebber die een verlaten land bezat waar hij besloot een wijngaard op te richten om deze weer tot leven te brengen. Drie druivensoorten delen dit heuvelachtige land: Pinot Noir, Pinot Gris en Chardonnay.

Hier is geen geërfde wijn, maar een wijn in wording, het resultaat van de ontmoeting van de jonge wijnstok met de Belgische zon, de fauna, de gevarieerde flora en de micro-organismen van de grond van Bousval

Bezoeken aan de wijngaard

Het domein verwelkomt je door middel van rondleidingen:

  • Educatieve bezoeken voor scholen
  • Proefweekenden
  • Oogst
  • Privérondleidingen voor groepen

Aarzel niet om contact met hen op te nemen voor meer informatie of om een reservering te maken!

je kunt ook ter plaatse verschillende wijnen kopen.  

Kom de geheimen ontdekken van de productie en wandel door de wijngaard!

 

COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Diensten

Verkooppunt - Bezoek aan de infrastructuur

Visites

Individueel - EN - ES - FR - PT - Groep - EN - ES - FR - PT

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden