• Sport & Ontspanning
  • Wandelingen
  • Wandeling/wandeltocht

Deze informatieve wandeling is een wandeling van 10 km die je door de dorpen Bovigny en Courtil, in de Hoge Ardennen voert.

Een echte band met de natuur

Tijdens je wandeling ontdek je didactische borden die je informatie geven over de bomen die je onderweg tegenkomt: hun verscheidenheid, hun nut, hun symboliek en hun geschiedenis.

Je kan ook prachtige landschappen bewonderen in het heuvelachtige gebied, Courtil en Bovigny.

Toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit

Het is een gemakkelijke wandeling en toegankelijk voor iedereen. Mensen met beperkte mobiliteit kunnen de route volgen die in 2 verschillende lussen kan worden afgelegd.

Een wandeling waarbij je veel leert over de natuur en haar schatten!
 

COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Voorzieningen

Toegankelijkheid PBS (zelfverklaard)

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden