• Wedstrijd/competitie

 

Ontdek de Waalse Pijl, een veeleisend parcours via de mooiste hellingen van de Ardennen.

Elk jaar nemen bijna 4.000 wielertoeristen deel aan het veeleisende parcours van deWaalse Pijl, georganiseerd in het kader van de "Proximus Cycling Challenge", in het prachtige landschap van de Ardennen.

De mooiste rit van België

Deze rit wordt beschouwd als een van de moeilijkste en is de ultieme uitdaging met een reeks beroemde beklimmingen zoals de Stockeu, Wanneranval en de Rosier.

Vier afstanden:

  • 215 km
  • 183 km
  • 134 km
  • 87 km

Proximus Cycling Challenge

De Proximus Cycling Challenge bestaat uit 15 fietstochten door de mooiste delen van België, waaronder enkele prachtige fietsroutes in Wallonië.

Doe mee of kom de dappere fietsers aanmoedigen aan de start van deze grote klassieke fietstocht van Wallonië!

COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Evenement gepland voor de maand mei 2022 (1)


(1) De data en het programma kunnen wijzigen.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden