• Attracties
  • Meer, watervlak of waterloop
  • Sport & Ontspanning
  • Sport
  • Hengelen
  • Avonturensport

De vroegere vijvers Liévin, gelegen nabij de Ferme Rose in Rebecq in Waals-Brabant, zijn gereinigd en opgewaardeerd tot een ecologische site die open is voor vissers.

Het is een echte didactische en ecologische plek. Naast de 3 lagunes is er een visvijver en een pad dat is bewegwijzerd met didactische panelen die je informeren over de diersoorten die je tijdens een wandeling doorheen de site kan observeren.

Visliefhebbers zijn natuurlijk welkom en vinden er een groot aantal vissoorten terug.

Vlakbij de ingang verwelkomt een boomgaard de bezoeker met oude inheemse soorten. Aan de andere kant van de site ontluikt de wilde fauna en flora zich in een muisstille en serene omgeving. 

Een omgeving om te ontdekken in familieverband!

COVID-19 : Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden tot 18 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.
Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden